søndag 11. mars 2012

East Hampton

Sothebys

4 kommentarer:

 1. Oh so beautiful...love the way they hung the pictures above the windows and of course, I'm obsessed with anything shingled!!

  SvarSlett
 2. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
  Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
  Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Hampton style- det blir jeg ALDRI lei av. Har du sette på serien på TV3 på torsdager- revenge? Det er i THE Hamptons er helt oppslukt jeg. Hadde penge pungen tillatt det hadde jeg kjøpt meg et "lite" feriehus der. LOVE IT!

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt helt enig med deg der!! Jeg blir heller aldri lei av Hamptons. Ja jeg følger med på Revenge "suger" til meg alle detaljer i serien, så utrolig mye lekkerrt:)) Ja det hadde virkelig vært en drøm å hatt et lite hjem der!

   Slett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails