mandag 11. januar 2010

Canada Goose

        

De fleste av oss kjenner kanskje til Canada Goose jakkene som holder oss varme helte vinteren igjennom. Jeg fikk meg en jakke i fjor og angrer ikke på det, den har holdt meg god og varm i "spreng" kulda. Men visste du at de også hadde en egen home kollektion? Den består av dundyner, puter, sengetøy og pledd. Gå inn på Canada Goose Home og ta en titt her er det mye fint.

4 kommentarer:

 1. Det visste jeg ikke, har selv to jakker som jeg er superfornøyd med.Har kommet godt med nå!!
  Dette skal jeg sjekke ut
  Ha en god natt-

  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Mye lekkert....men jeg har funnet mitt sengetøy: GANT...finnes ikke noe bedre å sove i, herlig sengetøy, spesielt når det er kjøpt på salg..fniiisss....

  SvarSlett
 3. Canada Goose, Oversikt utviklingen locus, vil du finne ut den viktigste grunnen. Canada Goose fyller alle sine strøk med en blanding av Goose og dukke ned for å sikre varme, Canada Goose Norge mer er, utnytter det coyote pels innenfor hetter.Selv luksus merkenavn er trenden for mennesker i dag til behandling, blant et stort antall merkenavn, mye folk selv nå føler kjent merkevare kan sette på i Canada Goose Jakker tid, først og fremst Canada Goose Parka, som er ganske godt kjent i hele planeten .

  SvarSlett
 4. Eksponeringer i mye langt Canada Goose og betydelig flere magasiner, Canada Goose jakker distribuere alle mye mye mer i forhold til planeten. Denne taktikken levere om Canada Goose Norge kostnader som kan ganske sikkert bli urealistisk Canada Goose Jakker, noe som kan gi rom for å være mest sannsynlig for aksepterte Canada Goose forhandlere å konkurrere.Canada Goose jakker farge og design og stil er faktisk godt kjent enn noen gang før, med banebrytende merket skal være selv ser enhet.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails